- کد خبر: ۱۰۳۵۰۳
- ۱۴۰۳-۰۹-۱۹ - : ۸:۱۳
انتصاب قائم مقام مدیرعامل در توسعه محصول سایپا
با حکم مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، مهدی رادمنش به عنوان قائم مقام مدیرعامل در توسعه محصول گروه سایپا منصوب شد.
به گزارش اقتصاد سالم ؛ علی شیخ زاده، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم معارفه قائم مقام مدیرعامل در توسعه محصول، با بیان اینکه مهدی رادمنش در حوزههای تحقیق و توسعه و مهندسی در دو گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو عملکرد خوبی داشته و در این حوزهها متخصص است، گفت: توسعه محصول در هر شرکت تولیدی یکی از کلیدی ترین موضوعات است که این حوزه باید به صورت جدیتری پیگیری شود.
شیخ زاده با بیان اینکه در تمام حوزههای تولیدی اعم از سواری و تجاری، باید ایجاد تمرکز در استراتژی در دستور کار قرار گیرد، گفت: با تشکیل کمیته عالی، استراتژی محصول با مرکزیت سایپا و با حضور سایر شرکتهای تولید کننده و تامین کننده خیلی سریع باید انجام شود و پروژههای در دست اقدام مجدد مورد ارزیابی قرار گیرد و آن دسته از پروژههایی که مورد تایید کمیته عالی هستند با تعیین بودجه، اقدامات اجرایی آنها انجام شود و مابقی پروژهها که نیاز به بررسی بیشتر دارند دوباره بررسی و تعیین تکلیف شوند و با اولویت بندی زمانی اقدامات اجرایی آنها شروع شود.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: در حال حاضر نیاز به همگرایی بیشتر در توسعه محصول داریم و لذا با محوریت سایپا، استراتژیها تعریف و شرکتها در اجرای پروژه ها جهت پیشبرد استراتژی تعریف شده اقدام خواهند کرد.
همچنین مهدی رادمنش، سرپرست قائم مقام مدیرعامل در توسعه محصول گروه سایپا، گفت: قطعا با بررسی مجدد پروژههای در دست اقدام، آن بخش از پروژههایی که زودتر به محصول میرسند در اولویت خواهند بود و مابقی موارد، مورد ارزیابی مجدد قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه نقشه راه فناوری و توسعه محصول گروه سایپا تدوین شده و باید در این مسیر حرکت کنیم، افزود: استانداردهای تدوین شده در صنعت خودرو، تولید محصولات آینده را سخت تر کرده است، از اینرو باید در تولید قوای محرکه و محصولات در گروه سایپا دقت و تلاش بیشتری داشته باشیم.
گفتنی است مهدی رادمنش دانش آموخته مهندسی مکانیک جامدات از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد رشته طراحی کاربردی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است و پیش از این معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو بوده است.
از سوابق کاری ایشان می توان به عضو موظف هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت پارس خودرو، مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا، قائم مقام مدیرعامل شرکت قالب های صنعتی ایران خودرو و قائم مقام اجرایی مدیرعامل شرکت تام ایران خودرو اشاره کرد.
نظرات کاربران :
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
دیدگاه شما
- اتصال تلفن همراه به خودروی ریرا
- گسترش دوباره آتشسوزی در لسآنجلس+فیلم
- فیلمهای آخر هفته تلویزیون کدامند؟
- آرین پارس موتور از یک محصول جدید رونمایی می کند
- صفحه اول روزنامه های امروز ۴ بهمن
- رهبر انقلاب: مصداق مهم مانعزدایی از تولید، عمل به سیاستهای اصل ۴۴ است
- تهدید به قتل یک استاد دانشگاه توسط حامیان سگهای ولگرد!
- هشدار؛ آلودگی به هوای تهران برمیگردد
- هنوز حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است
- پزشکیان وارد استان خوزستان شد + برنامهها
- آخرین جزئیات پرونده سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید
زمان به ثمر نشستن پروژه های توسعه محصول ( مانند توسعه سیستمهای محرکه جدید برای خودروها و … ) از زمان فاز مطالعاتی و امکانسنجی تا رسیدن به مرحله SOP ( یا همان شروع به تولید انبوه ) حدود ۲۸ تا ۳۲ ماه است . این آدم که در ۲ سال گذشته معاونت توسعه و تکوین محصول ایران خودرو بوده و از سایپا به ایران خودرو رفته بوده ، در این ۲ سال تا بفهمد تفاوتهای ساختاری ، عملکردی سازمان ایران خودرو با سایپا چی هستند و بعدش تازه بفهمد که نفراتش در همان مرکز توسعه محصول ایران خودرو از چه ظرفیتهای و پتانسیل هایی برخوردار هستند خودش ۲ سال طول میکشه، حالا بماند که پروژه ای به اهمیتی خودروی برقی را بتواند به مرحله SOP رساند !!!! ایراد کار دقیقا به زیاده خواهی همین افرادی بمانند رادمنش و … برمیگردد.
اگر این افراد نه به جایگاه و پست و مقام بلکه به مسئولیتی که در جای قبلی پذیرفته و خودشان را در آن جایگاه محق دانسته که آنرا پذیرفته بودند اهمیت میدادند شاید امروز خودروهای با کیفیت و بروزی دست مردم میرسید اما اینها همیشه چمدانهایشان با خودشان همراه است و همیشه آماده جابجایی از این خودروسازی به آن شرکت ماشین سازی و از آن آلومینیوم سازی به مرکز تحقیقات این خودرو سازی هستند بدون اینکه اثر چندان ملموسی در این ۲ ساله های حضور خود در این ارگانها برجای بگذارند .