- کد خبر: ۱۰۵۱۵۵
- ۱۴۰۳-۱۰-۱۰ - : ۱۴:۱۷
زعفران ارزان شد
نایب رئیس شورای ملی زعفران از کاهش ۱۰ درصدی قیمت زعفران نسبت به ابتدای فصل برداشت خبر داد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که با ازدیاد تقاضا، قیمت در بازار افزایش یابد.
به گزارش اقتصاد سالم ؛ غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران از ثبات نسبی بازار زعفران خبرداد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو زعفران دسته ۶۷ تا ۶۸ میلیون تومان، پوشال ۶۸ تا ۷۲ میلیون تومان، سرگل ۷۸ تا ۸۰ میلیون تومان و نگین ۸۰ تا ۸۵ میلیون تومان است که نسبت به ابتدای فصل ۱۰ درصد کاهش داشته است.
به گفته او، در ابتدای فصل برداشت قرار بود هرکیلو زعفران برای عرضه در بورس کالا با نرخ ۹۰ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان از کشاورزان خریداری کنند، اما اکنون با نرخ ۸۴ تا ۸۵ میلیون تومان خریداری می شود.
میری درباره آینده بازار زعفران بیان کرد: در حال حاضر صادرات با تعطیلات اروپا روبروست که پیش بینی می شود با ازدیاد تقاضا برای خرید زعفران، قیمت افزایش یابد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: اکنون کشاورزان بهتدریج محصول را وارد می کنند که براین اساس بازار را مدیریت و از کاهش قیمت جلوگیری می کنند.
او با اشاره به تاثیر ارز توافقی بر صادرات زعفران تصریح کرد: در مرکز مبادله ارز، صادرکنندگان برمبنای نرخ ارز نیما ۳ درصد کمتر یا بیشتر می توانند عرضه کنند، درحالیکه اختلاف سامانه نیما با بازار آزاد بسیار زیاد است که با افزایش قیمت ارز نیما و حمایت دولت مبنی بر جلوگیری از افزایش قیمت ارز آزاد موجب شده تا قاچاق برای قاچاقچی صرفه اقتصادی نداشته باشد که براین اساس صادرات ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- حدود قیمت اعلامی امروز فروشندگان خودرو
- قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۶ بهمن
- آغاز پیش فروش نقدی اینترنتی محصولات سایپادیزل
- جزئیات مرگ هولناک ۸ عضو یک خانواده در تصادف
- افزایش بیش از ۲۵ هزار واحدی شاخص کل بورس
- جزئیات کشف رشوه ۳میلیون یورویی در پارس جنوبی
- آنتن آیفونها برگشت
- فونیکس NEV؛ پشتیبانی قدرتمند و خدمات پس از فروش گسترده
- نحوه واردات تلفن همراه لوکس اعلام شد
- اعلام زمان برگزاری مراسم قرعهکشی ایران خودرو
- قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۶ بهمن
نظرات کاربران :