• کد خبر: ۱۰۵۷۵۰
  • ۱۴۰۳-۱۰-۱۸ - : ۱۳:۰۴

شاخص بورس به قله ۲.۹ میلیون واحد رسید

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد ۴۹هزار واحدی مواجه شد.

 به گزارش اقتصاد سالم ؛ در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۹میلیارد و ۶۶۵میلیون سهم و حق تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۱۳هزار و ۳۳۳میلیارد تومان در بیش از ۴۶۴هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۴۹هزار و ۹۰۵واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۹۲۲هزار و ۱۶۹واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فارس، فملی و شبندر شد، و نمادهای معاملاتی شیراز، ثفارس و خچرخش بیشترین اثرگذار منفی را بر این نماگر از خود بجای گذاشتند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۸میلیارد و ۴۶۵میلیون ورقه به‌ارزش ۵۰هزار و ۵۰۹میلیارد تومان در ۳۲۸هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۴۰۱واحد رشد کرد و در ارتفاع ۲۶هزار و ۸۷۶واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی بپاس، وسپهر و هرمز شد و در مقابل نمادهای معاملاتی خنور، فالوم و زماهان بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=105750
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما