• کد خبر: ۱۰۸۵۷۱
  • ۱۴۰۳-۱۱-۲۸ - : ۱۳:۲۱

دلیل افزایش قیمت ارز ازنظر دیوان محاسبات

دیوان محاسبات کشور علل افزایش قیمت ارز را بررسی و عدم اقدام قانونی بانک‌ مرکزی را به دادسرای دیوان ارسال کرد.

 به گزارش اقتصاد سالم ؛ دیوان محاسبات کشور در راستای عمل به وظایف ذاتی خود و حفاظت از بیت‌المال، ترک فعل‌های موثر دستگاه‌های مرتبط با کنترل نرخ ارز را بررسی کرد.

این بررسی‌ها نشان می‌دهد که یکی از علل افزایش قیمت ارز در مرکز مبادله‌ و تاثیرپذیری بازار غیررسمی، رشد قابل توجه «عدم رفع تعهدات صادراتی شرکتهای پتروشیمی، پالایشی و فلزی» در سال ۱۴۰۳ بوده است.

همچنین تعهدات سررسید شده ایفا نشده در سال جاری بالغ بر ۴.۶ میلیارد دلار(معادل ۵۱ درصد از کل تعهدات سررسید شده) است.

دیوان محاسبات کشور، بررسی آثار تصمیمات کمیته فروش نفت، در تاخیر بازگشت ارز حاصله را به سران‌ قوا منعکس و مراتب عدم اقدام قانونی بانک‌ مرکزی را به دادسرای دیوان‌ محاسبات ارسال کرده است.

برچسب‌ها:

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=108571
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما