- کد خبر: ۱۱۸۱۵۰
- ۱۴۰۴-۰۴-۲۴ - : ۱۲:۱۲
بابک زنجانی، اهلیت فنی خرید شرکت سایپا را ندارد / ۲۰ هزار میلیارد تومان نرسد، صنعت قطعه سازی نیمه تعطیل می شود / نقدینگی تامین نشود، به مکانیسم ماشه هم نمی رسیم
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور نکات مهمی درباره رویدادهای صنعت خودرو و قطعه سازی بیان کرد.

آرش محبی نژاد، امروز (سه شنبه) در نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار پایگاه خبری “اقتصاد سالم” مبنی براینکه یکی از متقاضیان خرید سهام مدیریتی گروه خودروسازی سایپا، بابک زنجانی است که ادعا می شود نقدینگی کلانی نیز برای این کار دارد، آیا وی را دارای صلاحیت برای این کار می دانید!؟ اظهار کرد: به هر حال و به طور کلی هر کسی که وارد رقابت برای خرید سایپا می شود باید شرایط خصوصی سازی را بپذیرد.
وی ادامه داد: در بحث اهلیتِ خریدار سایپا، دو بحث مالی و فنی مطرح است. با توضیحاتی که شنیده می شود، ظاهرا وی اهلیت مالی را دارد اما اهلیت فنی ندارد و تجربه خودروسازی نیز ندارد.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور تصریح کرد: نه ایشان (بابک زنجانی) و نه خیلی از کسانی که می خواهند برای خرید سایپا رقابت کنند، شرایط یاد شده را ندارند. این در حالی ست که افراد با اهلیت تر، زیاد است همچون کنسرسیوم قطعه سازان و یک خودروساز داخلی.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد سالم، بابک زنجانی اَبَرمفسد اقتصادی و هلدینگ زرماکارون ازجمله افراد و گروه هایی هستند که برای خرید سهام مدیریتی گروه خودروسازی سایپا ورود کرده اند.
محبی نژاد گفت: صنعت قطعه سازی ایران در حال حاضر ۲ درخواست مهم از دولت برای ممکن شدن ادامه فعالیت دارد، یکی تزریق ۲۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی به صنعت قطعه سازی و دیگری فریز شدن بدهی های دولتی این صنعت همچون مالیات و تامین اجتماعی به مدت ۳ ماه است.
وی ادامه داد: درصورتی که این شرایط محقق نشود و نقدینگی مورد نیاز تامین نشود، ظرف ۲ ماه آینده ریزش شدید نیروی انسانی در صنعت قطعه سازی رخ خواهد داد و شاهد نیمه تعطیل شدن کارخانه های قطعه سازی خواهیم بود به گونه ای که راه اندازی مجدد آنها بشدت مشکل خواهد بود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور افزود: درحال حاضر مشکل صنعت قطعه سازی، داخلی است نه تحریم و بحث هایی همچون مکانیسم ماشه! باید توجه کرد که هم اکنون ۱۰ هزار هزار میلیارد تومان حجم نقدینگی کشور است و درخواست و نیاز ۲۰ هزار میلیارد تومانی صنعت قطعه سازی، نسبت به حجم نقدینگی کشور رقمی محسوب نمی شود.
وی تصریح کرد: درصورت تامین شدن نقدینگی مورد نیاز، حتی درصورت تشدید تحریم هه و فعال شدن مکانیسم ماشه، ما توانایی تولید قطعات وارداتی در داخل کشور را داریم.
نظرات کاربران :
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
دیدگاه شما
- شیوه جدید پرداخت یارانه تعیین شد
- پیشبینی قیمت دلار در سال آینده
- چرا پیشبینیهای هواشناسی گاهی درست نیست؟
- افراد با حقوق پایه هم دیگر یارانه نمیگیرند؟
- واکنش بازار نفت به مذاکرات ایران و آمریکا
- هشدار تشدید آلودگی هوا برای تهران و کرج
- تانکرهای سیار تبدیل به بخشی از زندگی روستاییان شد
- آغاز تحویل زودهنگام «پارس نوآ» به مشتریان
- پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ بهمن
- پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن
- پیش بینی بورس چهارشنبه ۲۹ بهمن
سلام
مگر حکم اعدام جناب حضرت مستطاب بابک زنجانی توسط قوه قضائیه صادر نشده بود؟؟
چه اعدامی خوش شانسی!!
یعنی کل بدهی بیت المال را تسویه نموده و انقدر دارائی دارد که سایپا را بخرد و خط هوائی و ریلی راه اندازی کند و اگر بعد هم شنیدیم خریدار ایران خودرو شده نباید شک کنیم!!
آیا ایشان گنج یافته یا از نژاد تزار روس یا ملکه انگلیس نبوده که با پرداخت آن مقدار بدهی به دولت و بیت المال باز انقدر ثروت باقیمانده دارد؟
آیا مسئولی هست که مقدار دارائی ایشان را اعلام نماید؟؟