• کد خبر: ۱۲۶۱۰۶
  • ۱۴۰۴-۰۷-۲۳ - : ۱۴:۳۸

هزینه رجیستری آیفون ۱۷ پرو ۴۳ میلیون تومان

امکان ثبت گوشی آیفون ۱۷ پرو در سامانه گمرک برای واردکنندگان و مالکان آن فراهم شد.

 به گزارش اقتصاد سالم ؛  با فعال‌سازی رجیستری آیفون ۱۷ پرو در سامانه گمرک، امکان ثبت این مدل گوشی برای واردکنندگان و مالکان آن فراهم شد.

گفتنی است؛ هزینه رجیستری این دستگاه ۴۳ میلیون تومان تعیین شده است.

پیش از این، رجیستری آیفون ۱۷ پرو مکس فعال بود اما هنوز امکان رجیستری آیفون ۱۷ پایه و آیفون ایر در سامانه گمرک وجود ندارد و زمان دقیق فعال‌سازی آن‌ها اعلام نشده است.

بنابراین مسافرانی که قصد دارند گوشی آیفون ۱۷ پرو وارد کشور کنند می‌توانند وارد سامانه رجیستری گمرک شده و ثبت اطلاعات کنند و پس از آن گمرک، اطلاعات ثبت شده را برای همتا ارسال می کند تا امکان استفاده از گوشی فراهم شود.

آن طور که گفته می‌شود حقوق و عوارض گمرکی براساس استعلام قیمت و باهماهنگی کمیته رجیستری و سامانه همتا تعیین می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=126106
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما