• کد خبر: ۱۲۶۳۴۹
  • ۱۴۰۴-۰۷-۱۴ - : ۱۶:۰۸

بازدید مدیران ایساکو از دفتر منطقه‌ای و نمایندگی‌های همدان

مدیران شرکت ایساکو با سفر به استان همدان، از دفتر منطقه‌ای این شرکت و چند نمایندگی منتخب تحت پوشش آن بازدید کردند. هدف از این حضور، بررسی روند ارائه خدمات پس از فروش و دریافت بازخورد مستقیم از مشتریان و کارکنان عنوان شد.

به گزارش اقتصاد سالم ؛ در این بازدید سعید محمودخانی، عضو هیئت مدیره ایساکو، گفت: بازدیدهای میدانی مدیران و بررسی دقیق عملکرد دفاتر منطقه‌ای، نقش مؤثری در ارتقای استانداردهای خدمات پس از فروش دارد و پیگیری مستمر این برنامه‌ها، به بهبود رضایت مشتریان و تقویت اعتماد آن‌ها کمک شایانی خواهد کرد.

رسول رمضانی، معاون خدمات پس از فروش ایساکو نیز در این بازدید گفت: هدف اصلی از این حضور، ارزیابی میدانی کیفیت خدمات در دفاتر منطقه‌ای و نمایندگی‌ها و همچنین شناسایی نیازها و چالش‌های موجود است.

وی ادامه داد: بازخورد مشتریان مهم‌ترین معیار برای ماست و همواره بر اساس نظرات آن‌ها، مسیر اصلاح و ارتقای خدمات را تعیین می‌کنیم. در بازدید امروز نیز موضوعاتی چون تسریع در تأمین قطعات و ارتقای زیرساخت‌های نمایندگی‌ها بررسی شد که در دستور کار اصلاح قرار خواهد گرفت.

در پایان این بازدید، بر استمرار برنامه‌های نظارتی و اجرای اقدامات اصلاحی برای ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایت مشتریان تأکید شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=126349
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما