• کد خبر: ۱۲۷۰۹۰
  • ۱۴۰۴-۰۸-۰۴ - : ۱۲:۲۸

افزایش قیمت برق تکذیب شد

توانیر اعلام کرد: هیچ تغییری در تعرفه‌های برق در ماه‌های اخیر اعمال نشده و نرخ فعلی، همان تعرفه مصوب ابتدای خردادماه سال ۱۴۰۴ است که بر اساس مصوبه هیئت وزیران محاسبه شده است.

 به گزارش اقتصاد سالم ؛  شرکت توانیر با انتشار اطلاعیه‌ای ضمن تکذیب هرگونه افزایش جدید در تعرفه‌های برق، اعلام کرد: هیچ تغییری در تعرفه‌های برق در ماه‌های اخیر اعمال نشده و نرخ فعلی، همان تعرفه مصوب ابتدای خردادماه سال ۱۴۰۴ است که بر اساس مصوبه هیئت وزیران محاسبه شده است.

در ساعات اخیر، برخی مطالب و برداشت‌های نادرست در فضای مجازی و رسانه‌ها درباره «افزایش ۳۵ درصدی تعرفه برق» منتشر شده که موجب نگرانی‌هایی در میان مردم شده است.

بنابراین، موضوع افزایش تعرفه در مهر یا آبان‌ماه صحت ندارد و هیچ مصوبه یا تغییری در این زمینه صادر نشده است.

توانیر تأکید می‌کند که اطلاع‌رسانی درخصوص هرگونه تغییر در تعرفه‌ها صرفاً از طریق پایگاه رسمی شرکت توانیر انجام می‌شود.

هدف اصلی صنعت برق کشور، استمرار خدمت‌رسانی پایدار و عادلانه به همه مشترکان و تقویت اعتماد عمومی از طریق شفافیت در اطلاع‌رسانی است.

برچسب‌ها:

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=127090
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما