• کد خبر: ۱۲۹۱۴۱
  • ۱۴۰۴-۰۸-۲۴ - : ۱۳:۴۶

داریوش اسماعیلی در راس شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور

در جلسه صبح روز شنبه، طی حکمی از سوی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، داریوش اسماعیلی به‌عنوان مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور منصوب گردید واز زحمات مجید ضیایی تقدیر شد.

داریوش اسماعیلی در راس شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور

 به گزارش اقتصاد سالم ؛ از  سوابق اسماعیلی، می‌توان به ریاست سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، معاونت وزیر صمت، عضویت هیأت‌علمی و استادتمام دانشکده علوم دانشگاه تهران اشاره کرد.

یادآور می‌شود؛ شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور یکی از زیر مجموعه‌های هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سنگ‌آهن و کنسانتره کشور است که گستره فعالیت خود را در استان‌های همدان و کردستان توسعه داده است. این شرکت در میان ۱۰ تولیدکننده نخست سنگ‌آهن ایران قرار دارد و عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده سنگ‌آهن غرب کشور را نیز به خود اختصاص داده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=129141
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما