• کد خبر: ۱۳۱۲۴۷
  • ۱۴۰۴-۰۹-۲۵ - : ۱۰:۴۹

فروش ۹ محصول سواری گروه بهمن از طریق مزایده

۹ محصول سواری گروه بهمن هفته آینده از طریق مزایده به فروش می رسد.

فروش ۹ محصول سواری گروه بهمن از طریق مزایده

 به گزارش اقتصاد سالم ؛ گروه بهمن ۹ محصول سواری خود را از طریق مزایده عمومی عرضه می‌کند. بر این اساس، متقاضیان می‌توانند برای بازدید از خودروها از روز سه‌شنبه ۲۵ آذر تا روز سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴، از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ به محل انبار خودروهای مزایده‌ای شرکت بهمن موتور واقع در کیلومتر ۱۱ جاده مخصوص (شهید لشگری)، پلاک ۲۳۷ مراجعه کنند. این بازدید به خریداران فرصت می‌دهد تا از نزدیک با کیفیت و شرایط خودروهای عرضه‌شده آشنا شوند.

در این مرحله از مزایده، خودروهای ریسپکت، مزدا ۳، هونگچی H5، هاوال H6، کاپرا B، دیگنیتی پرایم، دیگنیتی پرستیژ، فیدلیتی پرستیژ و اینرودز به متقاضیان واگذار خواهد شد.

متقاضیان متناسب با قیمت کارشناسی شده، قیمت پیشنهادی خود را در همان بازه زمانی به صورت آنلاین از طریق سایت به نشانی Auction.bahman.ir اعلام می‌کنند. در پایان زمان ذکر شده، نتایج مزایده اعلام می‌شود و هر خودرو به بالاترین پیشنهاد قیمت واگذار خواهد شد. این یک فرصت استثنایی برای خرید خودروهای گروه بهمن با قیمتی رقابتی به حساب می‌آید.

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=131247
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما