• کد خبر: ۱۳۱۹
  • ۱۳۹۹-۰۴-۱۲ - : ۸:۳۱

راهنمای خرید فرش ماشینی

در گزارش زیر تصمیم داریم که به راهنمای خرید فرش ماشینی بپردازیم و شما را با نکات خرید فرش ماشینی و همین‌طور صفر تا صد انتخاب و خرید فرش ماشینی آشنا کنیم.

به گزارشدنیای خبر،  خرید فرش به عنوان یکی از اصلی‌ترین المان‌ها و عناصر دکوراسیونی در هر خانه‌ای از اهمیت بالایی برخوردار است. جدا از آنکه داشتن یک فرش باکیفیت می‌تواند طول عمر استفاده از آن را تضمین کند، انتخاب درست فرش می‌تواند در زیبایی فضای خانه و شکل‌گیری دکوراسیون منزل بسیار تأثیرگذار باشد. به همین دلیل نیز نمی‌توان و یا بهتر است بگوییم که نباید انتخاب و خرید فرش را دست‌کم گرفت. به همین دلیل نیز در این مطلب تصمیم داریم که به راهنمای خرید فرش ماشینی بپردازیم و شما را با نکات خرید فرش ماشینی و همین‌طور صفر تا صد انتخاب و خرید فرش ماشینی آشنا کنیم.

انواع فرش ماشینی

اگر به دنبال خرید فرش ماشینی هستید باید آمادگی آن را داشته باشید که با انواع متنوع و متفاوتی از این محصول روبه‌رو شوید. طبیعی است که هر کدام از انواع فرش ماشینی دارای ویژگی‌های مختص به خود هستند که مزایا و معایب مخصوص به خودشان را نیز شامل می‌شوند. در ادامه شما را با برخی از انواع فرش ماشینی آشنا خواهیم کرد:

۱. فرش ماشینی اکریلیک

به طور کلی می‌توانیم بگوییم که این نوع از فرش‌های ماشینی در میان سایر انواع این فرش‌ها با اقبال بیشتری روبه‌رو هستند و پرفروش‌ترین آن‌ها نیز به حساب می‌آیند. الیاف موجود در این نوع از فرش ماشینی شبیه ب پشم است و غالباً نرمی و لطافت بالایی نیز برخوردار خواهند بود.

علاوه بر این باید اضافه کنیم که فرش ماشینی اکریلیک معمولاً دوام و ماندگاری خوبی دارد و به همین دلیل نیز بیشتر افراد در زمان خرید و انتخاب فرش ماشینی به دنبال این مدل می‌روند. به همین دلیل هم می‌توان انتظار داشت که فرش ماشینی اکریلیک به دلیل ماندگاری و سایر ویژگی‌های مثبت خود در میان سایر انواع فرش ماشینی از قیمت بالاتری برخوردار باشند.

یکی از ویژگی‌های دیگر فرش ماشینی اکریلیک که حتماً باید به آن اشاره کنیم این است که اگر آلودگی‌ها و لکه‌های روغنی بر روی این فرش بیفتد به راحتی قابل شست‌وشو نیست. با این حال هرگونه آلودگی و لکه‌ای که در آب حل شود را می‌توانید با خیال راحت از روی فرش ماشینی اکریلیک خود پاک کنید.

۲. فرش ماشینی پلی استر

این نوع از فرش‌های ماشینی به لحاظ آنکه درخشندگی و زیبایی زیادی دارند معمولاً با نام ابریشم مصنوعی شناخته می‌شوند. قیمت این نوع از فرش‌های ماشینی با وجود رنگ‌پذیری بهتری که دارد به نسبت فرش ماشینی اکریلیک و پشم به مراتب کمتر است.

 نکته دیگری که می‌توانیم در رابطه با فرش ماشینی پلی استر ذکر کنیم آن است که این نوع از فرش‌ها غالباً پرز کمتری می‌گیرند. ناگفته نماند که فرش ماشینی پلی استر عمر کوتاهی دارد و نسبت به سایر انواع فرش ماشینی از آسیب‌پذیری بالاتری برخوردار هستند.

توصیه‌ای که برایتان داریم این است که از فرش ماشینی پلی استر برای فضا‌هایی با رفت‌وآمد کمتر همچون پذیرایی و… استفاده کنید تا دیرتر در معرض آسیب قرار بگیرند و از بین بروند.

۳. فرش ماشینی پلی پرولین

این نوع از فرش‌های ماشینی از الیاف مصنوعی ساخته شده‌اند و معمولاً هم ارزان‌قیمت هستند. از ویژگی‌های فرش ماشینی پلی پرولین می‌توان به جذب پایین رطوبت اشاره کرد. علاوه بر این باید بگوییم که این نوع از فرش‌های ماشینی نسبت به سایر مدل‌ها آسیب کمتری می‌بینند و در نتیجه طول عمر بیشتری را نیز برایتان به همراه خواهند داشت.

مسئله دیگری که باید اشاره کنیم این است که فرش ماشینی پلی پرولین لطافت و نرمی خود را زودتر از دست می‌دهند و در صورتی نیز که به لکه‌های روغنی آغشته شوند به همین راحتی‌ها تمیز نخواهند شد!

نکات خرید فرش ماشینی

به طور کلی باید بگوییم که علاوه بر آشنایی کامل با انواع فرش ماشینی، شما باید در زمان خرید و انتخاب فرش ماشینی مناسب خود نکات خرید این محصول را نیز مدنظر داشته باشید تا در نهایت بتوانید به انتخابی هوشمندانه و درست دست یابید.

یکی از مسائلی که باید در زمان خرید فرش ماشینی در نظر داشته باشید تعداد گره‌های فرش است. به طور کلی باید بگوییم که تعداد گره‌های فرش در هر متر را شانه می‌نامند. معمولاً هر فرشی دارای دو تراکم عرضی و طولی است. به طور کلی شانه‌هایی که در بازار موجود هستند از تنوع بالایی برخوردارند. چنانچه شما می‌توانید برای خرید فرش ماشینی خود با انواع شانه‌های ۲۲۰، ۲۵۰، ۲۸۰، ۳۲۰، ۳۸۰، ۴۰۰، ۴۴۰، ۵۰۰، ۷۰۰ و همین‌طور ۱۰۰۰ برخورد کنید.

مسئله دیگری که در زمان خرید فرش ماشینی اهمیت می‌یابد توجه به تراکم فرش است. به طور کلی تراکم فرش همان گره‌های طولی فرش ماشینی هستند که تنوع بسیار زیادی نیز دارند. معمولاً تراکم‌های فرش ماشینی در ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰، ۶۰۰، ۱۴۰۰۰، ۱۰۰۰، ۹۰۰، ۸۰۰، ۷۰۰، ۲۵۵۰، ۳۰۰۰ همین‌طور ۳۲۰۰ رج خلاصه می‌شوند. طبیعی است که هرچه تراکم فرش ماشینی شما بالاتر باشد، فرش از استحکام و مقاومت بالاتری برخوردار خواهد بود.

برای خرید فرش ماشینی باید به فضایی که تصمیم به استفاده از فرش ماشینی خود دارید نیز توجه داشته باشید و بر اساس اولویت و هر ملاکی که در ذهن دارید، محصول مناسبی را خریداری نمایید. برای مثال شما می‌توانید به دنبال فرش ماشینی باشید که پرز و یا گردوخاک کمتری می‌گیرد، لطافت بیشتری دارد و…

علاوه بر این برخی از شرایط نیز می‌تواند در انتخاب فرش ماشینی شما مؤثر باشند. برای مثال توصیه‌ای که برایتان داریم این است که اگر در خانه خود فرزند کوچک و یا حتی حیوان خانگی دارید به دنبال فرش‌هایی بروید که پرز کمتری می‌گیرند و طرح‌های شلوغ‌تری دارند. با این کار اگر لکه و یا آلودگی بر روی فرش شما قرار بگیرد به همین راحتی‌ها به چشم نخواهد آمد!

علاوه بر این انتخاب فرش ماشینی می‌تواند با ابعاد موجود در خانه شما نیز ارتباط مستقیم داشته باشد. برای مثال اگر فضای خانه شما کوچک است و می‌خواهید که با کمک یک فرش ماشینی مناسب، فضای خانه را بزرگ‌تر نشان دهید، توصیه ما این است که به سراغ فرش‌های ماشینی با رنگ‌های روشن‌تر بروید تا بتوانید با کمک آن، خانه خود را روشن‌تر، دلبازتر و بزرگ‌تر نمایان کنید.

توصیه دیگری که برایتان این است که اگر به هر دلیلی فرشی ماشینی دارید که از آن استفاده نمی‌کنید بهتر است که آن را کاملاً لوله کرده و در گوشه‌ای از خانه خود قرار دهید. با این کار می‌توانید از سلامت و طول عمر فرش ماشینی خود محافظت کنید.

منبع: برترین‌ها

برچسب‌ها:

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=1319
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما