• کد خبر: ۴۳۰۷۶
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۸ - : ۱۳:۱۰
نگاهی به یک پدیده جدید:

سلبریتی های ایرانی با بازیگران و خواننده های مُسن خارجی ازدواج می کنند

اخیرا با پدیده ی ازدواجِ برخی از به اصطلاح سلبریتی های ایرانی با زنانِ خواننده و بازیگر خارجی مواجه هستیم.

نکته ی قابل توجه و مهم در این پدیده ی جدید اما این است که در تمامِ این موارد “زنانِ خارجی در حدِّ قابل توجهی مسن تر از جوانان ایرانی” هستند.

مجید معتمدی _ روزنامه نگار

به گزارش پایگاه خبری “اقتصاد سالم”، نگارنده ی سطور با مشاهده ی این پدیده تصمیم داشتم درباره ی برخی مصادیق و نمونه های این مسئله و دلایلِ اجتماعی و روان شناختی این موضوع، یادداشتی بنویسم اما به دلایل زیر از این کار منصرف شده و به نگارش این مطلب بسنده کردم:

۱_ در مکتبِ مولای ما علی ع تجسس و تمرکز و صحبت درباره ی زندگی شخصی و خصوصی افراد به صورتِ خاص و برجسته سازیِ آن؛ امری مذموم و نکوهیده است مگر آنکه پای دفاع از حقوق مردم و جامعه در میان باشد.

۲_ این سلبریتی ها (پی نوشت ۱) و عملکردِ آنها اساسا مهم نیست و پرداختن به آن دردی از مردمِ ایران دوا نمی کند؛ هرچند که سوژه ی مهم و قابل توجهی برای مطالعاتِ جامعه شناسی و روانشناختی هستند.

۳_ شاید در نگاهِ اول ازدواجِ یک جوان و سلبریتی ایرانی با یک زنِ (بازیگر یا خواننده ی) مشهور و مطرح خارجی جالب به نظر برسد؛ اما وقتی از یک طرف این کار از سوی افرادِ مختلف تکرار می شود و از سوی دیگر در تمامِ موارد نیز پسران سالها کوچک تر از زنان هستند؛ این ازدواجها دیگر نه یک “عشقِ آتشین بینِ جوان ایرانی و زن خارجی”، بلکه یک ناهنجاری با دلایل و عللِ قابل بررسی و مشخص است.

۴_ بنابراین این پدیده نه افتخاری برای این دسته از ایرانیان، بلکه بیشتر یک موضوع تاسف برانگیز و مورد مناقشه است که باید مورد مطالعات و بحث های کارشناسانه قرار گیرد.

۵_ باید توجه کرد که پرداختنِ غیرتخصصی به این موضوعات در رسانه ها و به ویژه در شبکه های اجتماعی، باعث مطرح شدنِ بیشتر این افراد و اعمال آنها می شود.

۶_ با این حال حدی از اطلاع رسانی در این موارد لازم است تا مردم و به ویژه جوانان در ایران شناختِ بیشتر، بهتر و دقیق تری از این افراد و به اصطلاح سلبریتی های ایرانی پیدا کنند و تنها به دلیلِ “شهرت کاذب” جذبِ این افراد نشده و آنها را به عنوان الگو قرار ندهند.

۷_ فراموش نکنیم که معیار و شاخص برای الگو شدن در یک جامعه ی توسعه یافته؛ میزان خدماتِ آن فرد به “جامعه و بشریت” است که در این زمینه به نمونه های فاخر و برجسته ی معاصر همچون روانشاد مرحوم پروفسور خانم “مریم میرزاخانی” می توان اشاره کرد.

پی نوشت:
در عرفِ جهانی سلبریتی به معنی شخص مشهور یا ستاره (Celebrity) به افرادی گفته می شود که در حوزه های مختلف از جمله رسانه، موسیقی، سینما، ورزش، سیاست و… مورد توجه رسانه ها و همچنین مردم قرار می گیرند.

این افراد که در بین مردم و اجتماع مشهور شده اند بعد از مدتی دیگر نه از طریق حرفه ی اصلی خود، بلکه به واسطه ی شهرت شان به ویژه در شبکه های اجتماعی، کسب درآمد می کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=43076
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.

دیدگاه شما