- کد خبر: ۵۶۲۹۳
- ۱۴۰۱-۰۹-۱۷ - : ۱۰:۴۹
جشنواره یک روزه آپشن تارا و هایما S7
شرکت آپکو در جشنواره ویژهای، امکان خرید با تخفیف اقلام آپشن بر روی محصولات تارا و هایما S7 را فراهم کرده است.
به گزارش اقتصاد سالم؛شرکت تولید خودروهای سفارشی ایرانخودرو (آپکو)، با توجه به استقبال مشتریان و ایجاد امکان دسترسی مطلوبتر، به اجرای طرح جشنواره فروش اقلام آپشن، ویژه محصولات تارا و هایما S7 اقدام کرده است.
اقلام درنظر گرفته شده برای این خودروها شامل جک برقی فابریک، پاور آیینه، شیشهها، سانروف و همچنین پوشش نانوسرامیک برای بدنه محصول است.
این جشنواره با درنظر گرفتن تخفیفات ویژه برای خریداران روز جمعه ۱۸ آذرماه از ساعت ۹ تا ۱۵ در محل شرکت آپکو برگزار خواهد شد.
متقاضیان و علاقهمندان می توانند فردا جمعه با مراجعه به شرکت آپکو از این امکانات ویژه بهرهمند شوند.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- واریز مبالغ نجومی به حساب شهروندانِ معمولی!
- جزئیات قتل یک دیپلمات در سفارت آذربایجان+فیلم
- ثبت یک روز دیگر بدون فوتی کرونا در کشور
- موضوع ترکیدگی لاستیک هواپیما در پرواز تهران -کیش چه بود؟
- دستور رئیسی برای تخفیف ۷۰ درصدی تعرفههای افزایشیافته گاز
- کروز در رتبه ۵۵ پانصد شرکت برتر ایران قرار گرفت
- تداوم روند صعودی مصرف خانگی گاز
- بلیت پروازهای داخلی کمیاب شد
- افزایش سرسامآور قیمتها در “آلمان” اقتصاد اول اروپا+فیلم
- گاهی ذخیره تحویل بنزین به یک روز میرسید!
- قیمت نفت در بازار جهانی افزایش یافت
نظرات کاربران :