- کد خبر: ۳۱۲۹۱
- ۱۴۰۰-۰۹-۰۷ - : ۱۱:۳۱
ورود لوازم خانگی کره ای به مناطق آزاد ممنوع است
تنها کالاهایی که قبل از ابلاغ ممنوعیت، سفارش گذاری شده اند جهت جلوگیری از زیان تجار و بازارگانان قابلیت ورود به کشور را دارند.
به گزارش اقتصاد سالم؛پس از دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ممنوعیت واردات لوازم خانگی کرهای به کشور، دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی طی ابلاغیه ای مناطق آزاد کشور را مشمول اجرای دستور رهبری نموده است.
از طرفی برخی از ثبت سفارش ها، خرید اقلام و لوازم خانگی و ورود این کالاها به انبار گمرک مناطق آزاد کشور قبل از مصوبه و ابلاغیه مقام معظم رهبری (مدظله) بوده است و زمان ثبت بارنامه در کشور مبداء برای برخی تجار مربوط به قبل از ابلاغیه رهبری است که این موضوع براساس دستور محمد عباسی دادستان عمومی و انقلاب کیش نیز مورد تائید قرار گرفته است.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- این همان خودرویی است که خانواده تو به آن نیاز دارد
- قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۴۰۴/۰۹/۱۸
- یکهتازی بورس با ورود به کانال تازه
- جزییات دستگیری شهردار بابل
- آغاز به کار سامانه اینترنتی خوداظهاری چندخودروییها
- جزئیات پرونده پزشکنمای اینستاگرامی با ۵۰شاکی
- بازداشت شهردار یکی از شهرهای مرکزی مازندران
- دلار توافقی چند؟/ قیمت ارزها در بازار تجاری کاهشی شد
- چگونه در دهه ۱۳۸۰، خودروسازی ایران به وابستگی رسید؟
- آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
- افزایش گستره فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه
نظرات کاربران :