- کد خبر: ۶۲۸۷
- ۱۳۹۹-۰۸-۱۲ - : ۱۳:۱۶ - ۲۰۲۰-۱۱-۰۲ - : ۱۳:۱۶
درخواست مجلسیها برای بستن راههای شمالی
تعدادی از نمایندگان مجلس از دولت، وزارت راه و ستاد مرکزی کرونا خواستند مسیرها به سمت استان های شمالی در ایام تعطیلات را مسدود کنند.
به گزارش اقتصاد سالم؛علی نیکزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۱۲ آبان ) قوه مقننه درخواست تعدادی از نمایندگان را قرائت کرد و گفت:تعدادی از همکاران از مدیریت گمرک ایران درخواست دارند که به سامانه مبادلات مرزی در قصرشیرین عنایت داشته باشند.
وی با اشاره به اعمال محدودیت هایی توسط ستاد مرکزی کرونا برای ورود و خروج در ۲۵ استان کشور گفت: تعدادی از نمایندگان تذکر دادند که مطابق تصمیم ستاد مرکزی کرونا ورود و خروج به ۲۵ مرکز استان ممنوع شده است. در حالی که این موضوع سبب شده ترافیک به سمت استان های شمالی سنگین باشد، لذا از دولت و وزارت راه می خواهیم به این موضوع ورود کند.
عضو هیئت رئیسه مجلس در پایان گفت که جلسه بعدی مجلس روز یکشنبه ۲۵ آبان است و بر این اساس مجلس هفته آینده برای سرکشی به حوزه های انتخابیه جلسه علنی ندارد.
منبع: تسنیم
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- ماجرای بنزین ۸۷ هزار تومانی چه بود؟
- قیمت نفت کاهش یافت
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵
- الان وقت خرید خودرو است؟
- قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵
- آدرس دسترسی به برخی خدمات بانک ملی بهروزرسانی شد
- کروز در میانه جنگ روایتها؛ نقد صنعتی یا پروندهسازی رسانهای؟
- ساعت کار مراکز معاینه فنی تهران در تعطیلات اعلام شد
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
- ماجرای قطع شدن کالابرگ برخی افراد چیست؟
- جزئیات وام ۶۰ میلیون تومانی بازنشستگان


نظرات کاربران :