- کد خبر: ۷۱۸۲۱
- ۱۴۰۲-۰۴-۲۴ - : ۱۰:۰۸
رئیس شعبه بانکی در قزوین راهی زندان شد
دادستان عمومی و انقلاب قزوین از دستگیری رئیس شعب یکی از بانکها به اتهام ۱۳ فقره اختلاس بانکی خبر داد.
به گزارش اقتصاد سالم؛حسین رجبی اظهار داشت: رئیس شعب یکی از بانکها به اتهام ۱۳ فقره اختلاس و پس از وصول پرونده به اجرای احکام کیفری دادسرای مرکز استان به زندان مرکزی قزوین معرفی شد.
وی اضافه کرد: متهم با اخلال در نظام اقتصادی از طریق اختلاس توأم با جعل و سوء استفاده از اسناد مجعول و با ۱۳ فقره اختلاس به مبلغ ۲۰۵/۵۳۶/۵۴۱/۵۲۳ ریال به ۱۲ سال حبس تعزیری و انفصال دائم از خدمات دولتی و همچنین پرداخت ۴۱۱/۸۷۳/۰۸۳/۰۴۶ ریال جزای نقدی محکوم و جهت تحمل حبس به زندان معرفی شد.
منبع: تسنیم
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- استارنت، پخش ۲ سریال “کنکل و جزر و مد” را نیمه تمام گذاشت / با پلتفرم بدقول برخورد کنید
- سقوط ناگهانی بیتکوین
- کروز میزبان دانشجویان شد
- پیشفروش نقدی سایپا۱۵۱ ارتقاءیافته از شنبه
- آغاز فروش فوری چانگان EADO-EV460 برقی
- صفحه اول روزنامه های امروز ۸ آبان
- صرف صبحانه در ساعات اداری ممنوع است
- کاهش تا ۶ درجه ای دما و رگبار باران در تهران
- افزایش بیش از ۳۳ هزار واحدی شاخص بورس
- بازدید رئیس هیأت عامل ایمیدرو از غرفه چادرملو در نمایشگاه فولاد کیش
- سیستم پاکسازی و تصفیه هوای XTRIM SX؛ تمرکز بر سلامت تنفسی سرنشینان
نظرات کاربران :