- کد خبر: ۱۱۰۸۳۵
- ۱۴۰۳-۱۲-۲۳ - : ۸:۲۰
دعای روز دوازدهم ماه مبارک مبارک
در دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان آمده است: «اولین دعایی که در این روز از خداوند میخواهیم این باشد که خدایا روزی کن من را در ماه رمضان به دو چیز و زینت بده، ستر و عفاف، “ستر” یعنی اینکه گناهان مردم را مخفی کنم و “عفاف” یعنی اینکه گناه نکنیم و عفت نفس داشته باشیم که گناه نکردن است.
بسم الله الرحمن الرحیم
«اللّهمّ زَینّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ علی العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَهَ الخائِفین»
«خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنی و بپوشانم در آن جامه قناعت و خودداری و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسودهام دار در آن از هر چیز که میترسم به نگاهداری خودت ای نگهدار ترسناکان. »

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- شروع فروش اقساطی لاماری نئو در برخی نمایندگیها
- پیشبینی قیمت طلا و سکه سهشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵
- اعلام قیمت کامیونت کمپرسی ۶ تن جک
- آتشسوزی در مهمترین تاسیسات نفت عربستان
- پیشبینی قیمت دلار سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵
- صعود ۵۰ هزار واحدی شاخص کل بورس تهران
- آتش سوزی در هتل استقلال تهران+فیلم
- عرضه وانت آریسان ۲ ایرانخودرو در بورس کالا
- تعطیلات تابستانی ایرانخودرو اعلام شد
- ظرفیت بهشت زهرا تکمیل شد؟
- اعلام وصول ۷ سوال نمایندگان مجلس از وزرای دولت


نظرات کاربران :