• کد خبر: ۱۳۵۰۸۵
  • ۱۴۰۴-۱۱-۱۸ - : ۹:۲۲ - ۲۰۲۶-۰۲-۰۷ - : ۹:۲۲

خطر ریزش سنگ و بهمن در جاده‌های شمال

رئیس پلیس راه مازندران گفت: شرایط جوی متغیر است و خطر ریزش بهمن و سنگ در ارتفاعات وجود دارد.

 به گزارش اقتصاد سالم ؛ سرهنگ عبادی، رییس پلیس راه پلیس راه مازندران با اشاره به شرایط جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی استان مازندران، هشدارهای لازم را به شهروندان و مسافران ارائه داد.

سرهنگ عبادی گفت: «وضعیت ترافیک در بزرگراه‌های اصلی مازندران در حال حاضر پرحجم اما روان است.

وی افزود: شاهد شرایط جوی متغیری شامل جو ابری، آفتابی و همچنین مه در ارتفاعات خصوصاً در مناطق گدوک و سیاه‌بیشه هستیم.

سرهنگ عبادی تصریح کرد: این شرایط جوی، به ویژه در مناطق مرتفع، احتمال سقوط بهمن و ریزش سنگ را افزایش می‌دهد.

رییس پلیس راه مازندران خاطرنشان کرد: از تمامی هموطنان و رانندگان محترم تقاضا داریم ضمن رعایت کامل قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، از سرعت خود بکاهند و فاصله طولی مناسبی با خودروی جلویی حفظ کنند.

سرهنگ عبادی در پایان تأکید کرد: لازم است مسافران و به ویژه رانندگان وسایل نقلیه سنگین، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی مطلع شوند و در صورت عدم ضرورت فوری، از تردد در مناطق پرباد و مه‌گیر و دارای اخطاریه‌های ایمنی خودداری نمایند. پلیس راه مازندران آماده ارائه هرگونه خدمات امدادی و ایمنی به شهروندان است.

منبع:تسنیم

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=135085
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.