- کد خبر: ۱۷۶۷
- ۱۳۹۹-۰۴-۲۲ - : ۱۵:۲۱ - ۲۰۲۰-۰۷-۱۲ - : ۱۵:۲۱
روسیه واکسن ایمن ضد کرونا را ساخت
دانشگاه سچنوف روسیه با موفقیت آزمایشات نخستین واکسن کووید ۱۹در جهان را انجام داد.
به گزارش “دنیای خبر” ، وادیم تاراسوف، رئیس انستیتو دارو و زیست فناوری روسیه اعلام کرد که آزمایشات بالینی نخستین واکسن ایمن کووید ۱۹ در جهان روی داوطلبان در دانشگاه سچنوف با موفقیت به پایان رسیده است.
دانشگاه Sechenov روسیه با موفقیت آزمایشات نخستین واکسن کووید ۱۹در جهان را انجام داد.
رئیس انستیتو دارو و زیست فناوری روسیه در گفتوگو با اسپوتنیک افزود: گروه اول داوطلبان در روز چهارشنبه و گروه دوم در ۲۰ ژوئیه مرخص خواهند شد.
این دانشگاه آزمایشات بالینی واکسن تولید شده توسط انستیتوی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالی روسیه را در ۱۸ ژوئن آغاز کرد.
تاراسوف ادامه داد: دانشگاه Sechenov آزمایشات خود را با موفقیت بر روی داوطلبان انجام داده و به نظر به نخستین واکسن ایمن ضد کرونای جهان دست یافته است.
به گفته الکساندر لوکاچف، مدیر موسسه انگل شناسی پزشکی در دانشگاه سچنوف، هدف از این مرحله از مطالعه نشان دادن ایمنی واکسن برای سلامتی انسان بود که با موفقیت انجام شد.
منبع: فارس
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- جزییات کشف میدان جدید گازی در فارس
- واکنش عراقچی به تهدیدات و محاصره اقتصادی
- اظهارات جدید وزیر نفت درباره قیمت بنزین
- چرا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی اجرا نمیشود؟
- کارت سوخت قرار است حذف شود؟
- صعود بورس ملایم شد
- احتمال تغییر ساعت کاری ادارات
- زمان حراج شمش طلا اعلام شد
- جمعآوری دستفروشان بازار تهران آغاز شد
- حقبیمه حوادث دانشآموزی چقدر است؟
- واکنش وزارت نفت به وجود متانول در بنزین


نظرات کاربران :