- کد خبر: ۲۳۶۳۴
- ۱۴۰۰-۰۵-۲۰ - : ۱۱:۵۹ - ۲۰۲۱-۰۸-۱۱ - : ۱۱:۵۹
خودروسازان از وزارت بهداشت واکسن میخرند
عضو اتاق بازرگانی تهران گفت: خودروسازان برای واکسیناسیون کارکنان خود، واکسن را از وزارت بهداشت به قیمت هر دوز ۲۰۰ هزار تومان می خرند.
به گزارش اقتصاد سالم؛محمدرضا نجفی منش اعلام کرد: برابر توافق یکی از گروههای بزرگ خودروسازی و وزارت بهداشت و درمان قرار است ۲۰۰ هزار دوز واکسن که احتمالاً از نوع «برکت» است به قیمت هر دز ۲۰۰ هزار تومان به خودروسازان برای واکسیناسیون کارکنان و کارگران مجموعه شرکتهای خودروسازی تحویل داده شود تا به طور رایگان به کارکنان آنها تزریق شود.
رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و رفع موانع تولید اتاق تهران گفت: قرار است تا ۲۴ مرداد ماه لیستهای ارسالی از سوی انجمنها و شرکتها به وزارت بهداشت ارائه شود.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- قیمت نفت کاهش یافت
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵
- الان وقت خرید خودرو است؟
- قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵
- آدرس دسترسی به برخی خدمات بانک ملی بهروزرسانی شد
- کروز در میانه جنگ روایتها؛ نقد صنعتی یا پروندهسازی رسانهای؟
- ساعت کار مراکز معاینه فنی تهران در تعطیلات اعلام شد
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
- ماجرای قطع شدن کالابرگ برخی افراد چیست؟
- جزئیات وام ۶۰ میلیون تومانی بازنشستگان
- قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵


نظرات کاربران :