- کد خبر: ۲۵۶۱
- ۱۳۹۹-۰۵-۱۱ - : ۱۴:۲۲
آخرین آمار بیماران کرونا در ایران
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند.مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ نفر رسید.
به گزارش اقتصاد سالم؛وی گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون ۲۶۵ هزار و ۸۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.۴۰۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری تصریح کرد: استانهای تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- سال ۱۴۰۴، سال «سرمایهگذاری برای تولید»
- دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
- پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده
- ادامه تولید وانت نیسان آبی با ارتقا کیفیت و پاس کردن تمامی استانداردها صورت خواهد گرفت / به تمام تعهداتی که به استاندارد دادیم پایبندیم
- قالیباف جداول بودجه ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد
- جملات تبریک عید نوروز؛ ۵۰ متن برای تبریک
- نماد سینهای سفره هفت سین
- دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان
- تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد)
- افزایش سرمایه ۲۰۱۴ درصدی در سایپادیزل تصویب شد
- نیسان آبی در سال بعد هم تولید می شود
نظرات کاربران :