- کد خبر: ۴۱۲۲۴
- ۱۴۰۱-۰۳-۰۱ - : ۱۲:۱۱ - ۲۰۲۲-۰۵-۲۲ - : ۱۲:۱۱
واردات آیفون ممنوع شد؟
گزارشها حاکی از این است که تلفنهای همراه با برند اپل در گروه کالایی ۲۷ قرار گرفتند که امکان ثبت سفارش آن وجود ندارد.
به گزارش اقتصاد سالم؛هفته گذشته واردکنندگان در سامانه جامع تجارت با این پیام مواجه میشدند که ثبت سفارش برند اپل تا روز شنبه ۳۱ اردیبهشت محدود شده است.
اما امروز این پیام تغییر کرده و در سامانه اعلام شده که با توجه به قرارگیری تلفن همراه با برند اپل در گروه کالایی ۲۷ امکان ثبت سفارش آن وجود ندارد.
گروه ۲۷، گروه کالاهای لوکس و غیرضروری است که امکان تأمین ارز برای آنها وجود ندارد.
البته هنوز ابلاغیه رسمی از سوی سازمانهای متولی از جمله وزارت صمت در این رابطه منتشر نشده و این وزارتخانه در هفته گذشته هم پاسخ روشنی درباره ممنوعیت ورود موبایلهای لوکس نداده است.
گفتنی است ممنوعیت موبایلهای لوکس و مشخصا آیفون تاکنون چندین بار، به ویژه در مجلس شورای اسلامی مطرح شده، تا جایی که حتی اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اوایل اردیبهشت وعده دادند که تا نیمه اول سال ۱۴۰۱ واردات آیفون ممنوع شود.
منبع: ایسنا
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- ماجرای دود حوالی پالایشگاه تهران چه بود؟
- ذخایر استراتژیک بنزین به نقطه بسیار بحرانی رسید
- ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
- قیمت دلار و یورو و سایر ارزها امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
- آخرین وضعیت جادههای شمالی اعلام شد
- وضعیت هوای کشور امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
- به دادگستری بهبهان حمله شد؟
- واکنش عراقچی به تهدیدهای اقتصادی جدید ترامپ
- زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
- قیمت نفت افزایش یافت


نظرات کاربران :