- کد خبر: ۴۲۱۹۷
- ۱۴۰۱-۰۳-۱۶ - : ۹:۱۹ - ۲۰۲۲-۰۶-۰۶ - : ۹:۱۹
تغییر ساعات اداری ۲۰ استان
مدیرعامل توانیر از تغییر ساعات اداری ۲۰ استان کشور طی دو روز آینده خبر داد.
به گزارش اقتصاد سالم؛آرش کردی، مدیرعامل توانیر گفت: طبق مصوبه دولت، اختیار تغییر ساعات اداری به استانداران داده شده و تاکنون، در ۱۰ استان کشور که گرمسیر هستند، اجرایی شده است.
وی افزود: تغییر ساعات به شکلی است که ادارات قبل از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه تعطیل شوند تا در دوره اوج مصرف که از ساعات ۱۳ یا ۱۴ آغاز میشود، ادارات تعطیل شده باشند.
مدیرعامل توانیر گفت: این طرح سبب تناسب بخشی به وضعیت ترافیک هم خواهد شد که مصوبات اولیه آن در ۱۰ استان دیگر نیز تهیه شده و احتمالا طی فردا و پس فردا، تعداد استانهایی که باید تغییر ساعات بخش اداری را داشته باشند، به ۲۰ استان میرسد.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- بلیت سینما سهروز نیمبها شد
- کارمزد خرید شمش طلا از مرکز مبادله چقدر است؟
- مردم، درگیر “۳ جنگ” در ایران شده اند / نشانگان سقوط را ببینید
- سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد
- شاخص بورس ۱۲۲ هزار واحد جهش کرد
- زمان واریز سود سهام عدالت مشخص شد
- مدیرعامل چادرملو سخنران کنفرانس اکتشاف استیل پرایس خواهد بود
- شهردار رینه لاریجان بازداشت شد
- عبور چادرملو از برنامه تولید علیرغم جنگ تحمیلی و ناترازی انرژی
- مترو و بی آرتی تا ۱۹ شهریورماه رایگان شد
- قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵


نظرات کاربران :