- کد خبر: ۵۳۰۷۹
- ۱۴۰۱-۰۸-۰۴ - : ۱۶:۰۱ - ۲۰۲۲-۱۰-۲۶ - : ۱۶:۰۱
حضور علی دایی در کردستان تکذیب شد
محمد دایی، برادر علی دایی، خبر دروغ تلویزیون اینترنشنال درباره حضور وی در کردستان را تکذیب کرد.
به گزارش اقتصاد سالم؛تلویزیون سعودی ایراناینترنشنال در جدیدترین دروغ خود برای ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور، مدعی شده بود که «علی دایی» و «وریا غفوری» برای شرکت در مراسم چهلمین روز درگذشت خانم مهسا امینی به کردستان رفتهاند.
در همین رابطه، محمد دایی برادر علی دایی گفت که آقای دایی امروز تهران هستند و به کردستان نرفتهاند.
طبق پیگیریها وریا غفوری نیز هماکنون در تمرین تیم باشگاهی خود در خوزستان حضور دارد.
۴۰ روز قبل، بر اثر فوت خانم مهسا امینی در یکی از مراکز پلیس، موجی از ناراحتی و اندوه در کشور بوجود آمد و برخی مردم در اعتراض به این ماجرا به خیابان آمدند. این اعتراضات اندکی بعد با تحریک دستگاه های امنیتی خارجی و رسانههای ضدانقلاب فارسی زبان وابسته به کشورهای غربی و برخی رژیم های مرتجع منطقه به آشوب و اغتشاش کشیده شد و این رسانه ها در چهلم درگذشت خانم مهسا امینی نیز سعی داشتند تا بار دیگر آتش اغتشاش و آشوب را در کشور شعله ور کنند.
منبع: تسنیم
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- ساعت کار مراکز معاینه فنی تهران در تعطیلات اعلام شد
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
- ماجرای قطع شدن کالابرگ برخی افراد چیست؟
- جزئیات وام ۶۰ میلیون تومانی بازنشستگان
- قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
- ورود KMC Shadow به خط تولید کرمان موتور؛ گام جدید در توسعه محصولات بومی
- ترامپ: به ایران اعتماد ندارم
- شروع فروش ۳ محصول مدیران خودرو
- شاخص بورس امروز رکورد زد
- سهم ۴۶ درصدی بانک ملی در تأمین ارز اربعین ۱۴۰۵
- طرح رایگان ارتقای ایمنی خودروهای ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا


نظرات کاربران :