- کد خبر: ۶۷۱۵۱
- ۱۴۰۲-۰۲-۲۴ - : ۸:۴۳ - ۲۰۲۳-۰۵-۱۴ - : ۸:۴۳
فرابورس، هفته آینده عرضه اولیه دارد
عرضه اولیه ۱۵ درصد سهام کشاورزی و دامپروری فجر اصفهان طی دو مرحله به روش ترکیبی، ۳۰ اردیبهشت در فرابورس انجام می شود.
به گزارش اقتصاد سالم؛ تعداد ۱۳۵ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد سهام شرکت کشاورزی و دامپروری فجر اصفهان با نماد معاملاتی “زفجر” در دو مرحله با قیمت ارزش گذاری ۱۱۴۹۷ ریالی در روز شنبه ۳۰ اردیبهشت در بازار دوم معاملات فرابورس در حالی عرضه می شود که در مرحله اول ۴۵ میلیون سهم معادل ۵ درصد با حداکثر سهمیه ۶۲۵ هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه می شود.
در مرحله دوم، ۹۰ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد دیگر همان روز با حداکثر سهمیه ۲۲۵ سهمی به سهامداران حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت کشف شده تعلق می گیرد. مشاور عرضه هم کارگزاری بورس بهگزین و متعهد خرید تامین سرمایه نوین است.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- شروع فروش ۳ محصول مدیران خودرو
- شاخص بورس امروز رکورد زد
- سهم ۴۶ درصدی بانک ملی در تأمین ارز اربعین ۱۴۰۵
- طرح رایگان ارتقای ایمنی خودروهای ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا
- دمشق حکم اعدام بشار اسد را صادر کرد
- قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز سهشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵
- قیمت طلا و سکه امروز سهشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵
- گروگانگیری در خیابان ولیعصر تهران
- آخرین وضعیت جادههای شمالی
- قیمت نفت در بالاترین رکورد یک هفتهای ایستاد
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز سهشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵


نظرات کاربران :