- کد خبر: ۶۸۱۷۹
- ۱۴۰۲-۰۳-۰۷ - : ۱۳:۱۰ - ۲۰۲۳-۰۵-۲۸ - : ۱۳:۱۰
ماجرای مرغ های آلوده به مواد رادیو آکتیو
برخی در در فضای مجازی ادعا کرده بودند که دولت می خواهد مرغ از بلاروس وارد کند که آلوده به مواد رادیو اکتیو است اما سازمان دامپزشکی در اطلاعیه ای اعلام کرد: هیچگونه مجوز واردات مرغ از این کشور صادر نشده است.
به گزارش اقتصاد سالم؛در حالیکه پیش از این در فضای مجازی مطرح شده بود که دولت در صدد واردات مرغ از کشور بلاروس است که به ادعای آنها احتمال آلوده بودن این مرغ ها به مواد رادیو اکتیو وجود دارد، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه ای هر گونه واردات مرغ از این کشور را رد کرده است.
سازمان دامپزشکی کشور در این اطلاعیه اعلام کرد، این سازمان تاکنون هیچگونه مجوزی برای وزارت جهادکشاورزی و یا سازمانهای تابعه آن، جهت واردات محموله گوشت مرغ از مبداء کشور بلاروس صادر نکرده است.
در این اطلاعیه همچنین اضافه شده است: این اطمینان را نیز به مردم عزیز میدهیم که گوشت مرغ چه گرم و چه منجمد موجود در بازار از سلامت بالا برخوردار هستند.
پیش از این جلال محمود زاده(نماینده مردم مهاباد در مجلس) اعلام کرد: پس از خبر واردات گندم آلوده به سرب از روسیه و برنج آلوده به آرسنیک از هند طی دو سال گذشته! متأسفانه خبر رسیده که دولت در صدد واردات مرغ های احتمالاً آلوده از کشور بلاروس می باشد، احتمال آلوده بودن این مرغ ها به مواد رادیواکتیو وجود دارد.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- فروش فوق العاده سهند تیپ s دوگانه سوز محصول پارس خودرو
- طرح جدید بانک مرکزی برای مدیریت بازار طلا و سکه
- افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی پایتخت
- جاده چالوس یکطرفه میشود
- پایان سبز بورس در نخستین روز هفته
- به تأسیسات هستهای اصفهان حمله شد؟
- شنیدن صدای انفجار در دماوند/ماجرا چیست؟
- قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵
- قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵
- آمریکا به نفتکش ایران شلیک کرد+جزییات
- تداوم گرما و وزش باد در کشور


نظرات کاربران :