- کد خبر: ۶۸۶۷۴
- ۱۴۰۲-۰۳-۱۴ - : ۱۴:۱۹ - ۲۰۲۳-۰۶-۰۴ - : ۱۴:۱۹
برنج ایرانی ۱۵ درصد ارزان شد
رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: با توجه به خرید توافقی و توزیع برنج با قیمت معقول در فروشگاه های زنجیره ای، نرخ هرکیلو برنج ایرانی ۱۵ درصد کاهش یافته است.
به گزارش اقتصاد سالم؛مسیح کشاورز گفت: بی برنامگی سال زراعی ۱۴۰۱_۱۴۰۰ موجب شد تا برنج ایرانی با قیمت بالایی عرضه شود که در نهایت این موضوع منجر به کاهش مصرف شد.
به گفته او، اکنون کشاورزان برنجی در اختیار ندارند و عمده برنج در اختیار واسطه گران و دلالان است که نتوانستند با قیمت مدنظر برنج را به فروش رسانند.
کشاورز ادامه داد: روزانه هزارتن برنج خرید توافقی می شود و با احتساب سود معقول در فروشگاه های زنجیره ای در حال عرضه است که با این وجود رسانه ملی باید کاری که برای مرغ کرد، در خصوص برنج هم اتفاق بیفتد تا پول آن به چرخه بخش خصوصی بازگردد که بتواند مجدد خریداری کند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج از کاهش واردات ۵۰ درصدی نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش تولید،واردات باید ادامه یابد چرا که بدلیا مشکلات ارزی هم میزان واردات نسبت به سال قبل کاهش یافته است. لذا اگر دولت همت کند و به میزان کسری برنج وارد شود، مشکلی در تنظیم بازار نخواهیم داشت.
او از کاهش ۱۵ درصدی قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: اکنون قیمت هرکیلو برنج خارجی بسته به واریته های مختلف ۳۰ تا ۶۰ هزارتومان است.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- قیمت خودرو امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵
- صفحه اول روزنامههای امروز ۱۶ شهریور
- بلیت سینما سهروز نیمبها شد
- کارمزد خرید شمش طلا از مرکز مبادله چقدر است؟
- مردم، درگیر “۳ جنگ” در ایران شده اند / نشانگان سقوط را ببینید
- سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد
- شاخص بورس ۱۲۲ هزار واحد جهش کرد
- زمان واریز سود سهام عدالت مشخص شد
- مدیرعامل چادرملو سخنران کنفرانس اکتشاف استیل پرایس خواهد بود
- شهردار رینه لاریجان بازداشت شد
- عبور چادرملو از برنامه تولید علیرغم جنگ تحمیلی و ناترازی انرژی


نظرات کاربران :