- کد خبر: ۶۸۷۴۲
- ۱۴۰۲-۰۳-۱۶ - : ۱۳:۳۸ - ۲۰۲۳-۰۶-۰۶ - : ۱۳:۳۸
راه اندازی بیمه تکمیلی بازنشستگی در آینده
رییس کل بیمه مرکزی ایران گفت: یکی از برنامه های راهبردی بیمه معرفی بیمه ی تکمیلی بازنشستگی است که شامل گسترش پوشش های بیمه ای است.
به گزارش اقتصاد سالم؛مجید بهزاد پور، رئیس کل بیمه مرکزی ایران ضمن اشاره به نقش بیمه در اقتصاد ایران گفت: در بازار بیمه در سال ۱۴۰۱، حدود ۵۰ درصد رشد فروش به مبلغ ۱۷۵ هزار میلیارد تومان داشتیم که ۷۳ درصد از آن متعلق به بخش غیر دولتی است.همچنین در طول سال گذشته خسارت پرداختی نیز حدود ۵۵ درصد رشد داشت.
وی ادامه داد: در سال گذشته حدود ۲۶ میلیون وسیله نقلیه تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار گرفت که پوشش ریسک این موضوع بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان است. این حجم از تعهد در صنعت بیمه قطعا مورد توجه است.
گفتنی است تعداد افراد تحت پوشش بیمه های مختلف، بیمه های درمان در سال گذشته حدود ۱۷ درصد رشد به ۲۰ میلیون نفر رسیده است، افراد تحت پوشش بیمه های حوادث با ۵ درصد رشد به حدود ۳۶ میلیون نفر رسیده و همچنی حدود ۲۶ میلیون واحد مسکونی نیز تحت بیمه آتش سوزی و حوادث ساختمانی قرار گرفتهاند. لازم به ذکر است این اعداد نشان دهنده ی این است که صنعت بیمه صنعت بسیار عمیقی است.
بهزاد پور ادامه داد: صنعت بیمه سرمایه گذاری خود را با دو اصل نقدشوندگی و ریسک کم انجام می دهد، یکی از برنامه های راهبردی بیمه معرفی بیمه ی تکمیلی بازنشستگی است که شامل گسترش پوشش های بیمه ای است. پس انداز های مردم توسط این بیمه جمع می شود و در تولید استفاده خواهد شد.
ارتباط صنعت بیمه با حوزه صنعت سرمایه گذاری است که برای اولین بار با کمک سازمان بورس مجوز انتشار اوراق بیمه ای گرفته شد. پوشش ریسک های سرمایه گذاری محور دوم فعالیت های صنعت بیمه است.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- آخرین وضعیت ساماندهی نیروهای شرکتی
- شرایط پیش فروش BAC X۳ PRO برای نیمه نخست شهریور ۱۴۰۵
- مستندات جدید ارسالی از برائت خدامراد احمدی از محکومیت منتشر شد
- تونل نیایش و پل صدر امشب مسدود میشود
- نتایج قرعهکشی خودروهای وارداتی اعلام شد
- جزئیات جدید از پرونده «موبایل موسوی»
- قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد
- بورس با جهشی کمسابقه به استقبال تعطیلات رفت
- واردات خودروی کارکرده کلید خورد
- جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال یکطرفه شد
- زلزله مرز کردستان و عراق را لرزاند


نظرات کاربران :