- کد خبر: ۸۸۴۵
- ۱۳۹۹-۰۹-۲۱ - : ۹:۴۴ - ۲۰۲۰-۱۲-۱۱ - : ۹:۴۴
دستگیری جدید در پرونده بازرگانی پتروشیمی
رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به اتهامات اخلالگران ارزی و مفسدان اقتصادی از بازداشت محسن احمدیان خبر داد.
به گزارش اقتصاد سالم؛ اسداله مسعودی مقام گفت: این متهم در دور دوم رسیدگی به پرونده تخلفات در شرکت بازرگانی پتروشیمی، بازداشت شد.
وی گفت: متهم احمدیان در جلسات دادگاه بازداشت بود، اما پس از مدتی با قرار وثیقه آزاد شد.
رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران ارزی و مفسدان اقتصادی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به زمان انتشار رای، برخی از متهمان که با قرار وثیقه آزاد شده اند، بازداشت خواهند شد.
قاضی مسعودی مقام گفت: متهم محسن احمدیان نیز روز چهارشنبه بازداشت شده است.
آنطور که در کیفرخواست آمده؛ محسن احمدیان یکی از متهمان پرونده شرکت بازرگانی پتروشمی است که حدود ۵۰۰ میلیون دلار و ۲۰۰ میلیون درهم از ارزهای حاصل از فروش صادراتی محصولات پتروشیمی دولتی را در خارج از کشور هزینه کرده است.
پرونده پتروشمی ۱۵ متهم دارد که متهم ردیف اول آن رضا حمزه لو مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی است و مرجان شیخ الاسلامی، محمدحسین شیرعلی، مهدی شریفی نیک نفس، سید امین قریشی سربستانی و علی اشرف ریاحی متهمان متواری آن هستند.
آنطور که قاضی مسعودی مقام اعلام کرده: اتهام متهمان این پرونده مشارکت و معاونت در اخلال کلان اقتصادی در حوزه پتروشیمی و توزیع ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی به میزان ۶ میلیارد و ۶۵۶ میلیون یورو است.
این پرونده در ۱۷ جلسه دادگاه علنی و به ریاست قاضی مسعودی مقام در شعبه سوم دادگاه ویژه جرائم اقتصادی رسیدگی شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- آخرین وضعیت ساماندهی نیروهای شرکتی
- شرایط پیش فروش BAC X۳ PRO برای نیمه نخست شهریور ۱۴۰۵
- مستندات جدید ارسالی از برائت خدامراد احمدی از محکومیت منتشر شد
- تونل نیایش و پل صدر امشب مسدود میشود
- نتایج قرعهکشی خودروهای وارداتی اعلام شد
- جزئیات جدید از پرونده «موبایل موسوی»
- قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد
- بورس با جهشی کمسابقه به استقبال تعطیلات رفت
- واردات خودروی کارکرده کلید خورد
- جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال یکطرفه شد
- زلزله مرز کردستان و عراق را لرزاند


نظرات کاربران :