- کد خبر: ۹۱۲۳
- ۱۳۹۹-۰۹-۲۴ - : ۹:۲۷ - ۲۰۲۰-۱۲-۱۴ - : ۹:۲۷
جزییات حمله هکری به نهادهای اطلاعاتی آمریکا
یکی از افراد مسئول که آشنا به حمله هکری به نهادهای آمریکایی است گفت: هکرها فوق العاده سطح بالا و قادر بودند نرم افزارهای کنترل اصالت برنامه آفیس مایکروسافت را فریب دهند.
به گزارش اقتصاد سالم؛خبرگزاری رویترز یکشنبه شب اعلام کرد هکرهای مورد حمایت یک دولت خارجی اطلاعات و ایمیل های وزارت خزانه داری آمریکا را به سرقت بردهاند.
بر اساس اعلام سه نفر از کسانی که آشنا به این حادثه امنیتی هستند این نگرانی در نهاد اطلاعاتی آمریکا وجود دارد که هکرهایی که وزارت خزانه داری و اداره مخابرات و ارتباطات ملی را هدف گرفتند از ابزاری مشابه برای رخنه در دیگر نهادهای دولتی استفاده کنند. این افراد اسم نهادهای دولتی مورد اشاره را ذکر نکردند.
منابع دیگری اعلام کردند حمله هکری به اداره ملی مخابرات و اطلاعات آمریکا و برنامه آفیس ۳۶۵ شرکت مایکروسافت صورت گرفته است.
نکته مهم و قابل تأمل این است که به گفته منابع فوق ایمیل های کارکنان این نهاد اطلاعاتی آمریکا برای ماه ها مورد رصد قرار گرفته است و این موضوع به تازگی افشا شده و احتمالا در آینده اطلاعات افشاگرانه دیگری از جانب هکرها یا حامیان آنها منتشر خواهد شد.
یکی از افراد مسئول که آشنا به حادثه فوق است و خواست نامش فاش نشود گفت: هکرها فوق العاده سطح بالا و قادر بودند نرم افزارهای کنترل اصالت برنامه آفیس مایکروسافت را فریب دهند.
سه منبع دیگر با بیان اینکه گستره این حمله هکری هنوز نامشخص گفتند تحقیقات در مراحل اولیه قرار دارد و شامل برخی نهادهای فدرال از جمله اف بی آی است.
رویترز نوشت این حمله هکری چالشی بزرگ برای جو بایدن به عنوان دولت آتی خواهد بود چرا که مقامات مربوطه درباره اینکه چه اطلاعاتی به سرقت رفته و به چه منظور از آنها استفاه خواهد شد، تحقیق می کنند. این یک امر بدیهی است که تکمیل تحقیقات گسترده سایبری ماه ها یا سالها زمان خواهد برد.
یکی از افراد آشنا به حمله فوق اعلام کرد: این رویداد بسیار فراتر از یک نهاد واحد است. این یک کمپین جاسوسی سایبری عظیم است که دولت و منافع آمریکا را هدف قرار داده است.
یکی از سخنگویان آژانس حفاظت از زیرساخت امنیتی و سایبری وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته آنها “همکاری نزدیکی با شرکای نهاد ما در خصوص اقدام هکری علیه شبکه های دولتی دارند. آژانس حفاظت از زیرساخت امنیتی و سایبری در حال ارائه کمک فنی به نهادهای آسیب دیده است تا به کاهش آسیب های احتمالی کمک کنند.”
بر اساس اعلام یک مقام ارشد دولت آمریکا با اینکه این حمله به تازگی کشف شده است نشانه ای وجود دارد مبنی بر اینکه آسیب ناشی از ایمیل در اداره مخابرات و اطلاعات ملی به تابستان امسال باز می گردد.
منبع: تسنیم
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- ماجرای بنزین ۸۷ هزار تومانی چه بود؟
- قیمت نفت کاهش یافت
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵
- الان وقت خرید خودرو است؟
- قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵
- آدرس دسترسی به برخی خدمات بانک ملی بهروزرسانی شد
- کروز در میانه جنگ روایتها؛ نقد صنعتی یا پروندهسازی رسانهای؟
- ساعت کار مراکز معاینه فنی تهران در تعطیلات اعلام شد
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
- ماجرای قطع شدن کالابرگ برخی افراد چیست؟
- جزئیات وام ۶۰ میلیون تومانی بازنشستگان


نظرات کاربران :