- کد خبر: ۹۵۰۵
- ۱۳۹۹-۰۹-۲۹ - : ۱۱:۵۴ - ۲۰۲۰-۱۲-۱۹ - : ۱۱:۵۴
وزیر ورزش وارد دوحه شد
وزیر ورزش و جوانان برای تماشای دیدار پرسپولیس ایران رو اولسان هیوندای کره وارد دوحه قطر شد.
به گزارش اقتصاد سالم؛ مسعود سلطانیفر به دعوت مقامات قطری بامداد امروز (شنبه) وارد دوحه قطر شد و بیننده فینال لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود.
وزیر ورزش و جوانان ایران طی سفر یک روزه خود با وزیر فرهنگ و ورزش قطر دیدار و گفتوگو خواهد کرد و مطابق برنامهریزی صورت گرفته در جلسهای با مدیرعامل و هیات مدیره پرسپولیس در جریان آخرین وضعیت بازیکنان و تیم قرار میگیرد.
پرسپولیس ایران و اولسان کره جنوبی امروز شنبه در استادیوم الجنوب دوحه برای کسب مقام قهرمانی به مصاف هم میروند.
این دومین بار است که پرسپولیس طی سه سال گذشته به عنوان نماینده ایران در فینال لیگ قهرمانان آسیا حاضر شده است.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- زمان توزیع کارت ورود به جلسه کنکور ۱۴۰۵
- جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد
- ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور تغییر میکند
- قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵
- قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵
- کارمزدهای جدید خدمات بانکی اعلام شد
- صعود آرام بورس در نخستین روز هفته
- قیمت نفت صعودی شد
- شرایط فروش فوقالعاده کوییک R-S پارس خودرو
- گارانتی خودروهای کرمان موتور چند سال است؟
- قیمت بیت کوین و ارزهای مجازی امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵


نظرات کاربران :