- کد خبر: ۹۵۱۱
- ۱۳۹۹-۰۹-۲۹ - : ۱۳:۱۵ - ۲۰۲۰-۱۲-۱۹ - : ۱۳:۱۵
رشد ۳۱ هزار و ۵۲۷ واحدی شاخص بورس
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش ۳۱ هزار و ۵۲۷ واحد روبهرو شد.
به گزارش اقتصاد سالم؛بورس اوراق بهادار تهران امروز را با رشد شاخص شروع کرد، به گونهای که شاخص کل در پایان معاملات با رشد ۳۱ هزار و ۵۲۷ واحد به رقم یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۸۸۷ واحد رسید.
همچنین شاخص کل با معیار هم وزن امروز با رشد ۲.۲ درصد و افزایش ۸۸۴۰ واحدی به رقم ۴۴۵ هزار و ۲۳۵ واحد رسید.
ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۵ میلیون و ۷۲۹ هزار میلیارد تومان رسید. امروز معاملهگران در بورس تهران بیش از ۱۱.۶ میلیارد سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب ۱.۴ میلیون نوبت معامله و به ارزش ۱۲ هزار و ۱۳۲ میلیارد تومان داد و ستد کردند.
اگر ارزش معاملات فرابورس ایران را هم در نظر بگیریم که امروز به بیش از ۵ هزار و ۲۱۸ میلیارد تومان رسید امروز ارزش معاملات بورس اوراق و فرابورس به بیش از ۱۷ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومان رسید.
امروز همه شاخصهای بورس سبزپوش بوده و رشد کردند، به گونهای که شاخص کل بورس و نیز شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی ۲.۲ درصد رشد کردند همچنین شاخص کل با معیار هم وزن و شاخص قیمت در معیار هم وزن هر کدام ۲ درصد رشد کردند.
شاخص آزاد شناور ۱.۹ درصد رشد کرد، شاخص بازار اول بورس ۲ درصد افزایش یافت شاخص بازار دوم بورس ۲.۴ درصد رشد کرد.
امروز نمادهای شاخصساز در بورس تهران ملیمس، فولاد مبارکه، پتروشیمی خلیجفارس، شستا، چادرملو، گلگهر و سرمایهگذاری غدیر بودهاند.
نمادهای پر تراکنش شامل پالایش نفت اصفهان، سرمایهگذاری تأمین اجتماعی، گسترش سرمایهگذاری ایرانخودرو، باما، ایرانخودرو، بانک تجارت و سایپا بودهاند.
در فرابورس ایران هم امروز شاخص کل ۵۲۲ واحد رشد کرده و به رقم ۱۹ هزار و ۴۳۶ واحد رسید.
ارزش روز بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۳۲۶ هزار میلیارد تومان رسید.
امروز معاملهگران در فرابورس ایران بیش از ۲.۷ میلیارد سهام حقتقدم و اوراق مالی در قالب ۷۰۹ هزار نوبت معامله و به ارزش ۵ هزار و ۲۱۸ میلیارد تومان داد و ستد کردند.
امروز نمادهای آریا ساسول، پتروشیمی مارون، هلدینگ معدنی خاورمیانه، پتروشیمی زاگرس، فولاد هرمزگان، صبا تأمین و صنعتی مینو به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتهاند.
نمادهای پر تراکنش در فرابورس ایران شامل برق و انرژی پیوندگستر پارس، سرمایهگذاری سپهر صادرات، بانک دی، پتروشیمی ارومیه، تهیه غذای دنا آفرین فدک، دامپروری ملارد شیر و توسعه مسیر برق گیلان بودهاند.
با توجه به اینکه بازار بورس همراه با ریسک و سود و زیان است، سرمایهگذاران نباید با افت شاخص نگران باشند، بلکه همواره پرتفوی سهام خود را متنوع و بهینه انتخاب کنند، به گونهای که بیشترین بازدهی و کمترین ریسک را داشته باشد، همچنین اکثر کارشناسان میگویند با توجه به اصلاحاتی که ظرف سه ماه گذشته در بورس تهران روی داده اکثر سهام به قیمت کف رسیده و ارزنده شده است، به ویژه سهامی که عرضه اولیه هستند و بنابراین کسانی که میخواهند، در بورس سرمایهگذاری کنند با مطالعه شرکتها تحقیق و مشاوره از افراد امین و متخصص از محل پساندازهای خود اقدام به سرمایهگذاری کنند و برای خود یک استراتژی میانمدت ۶ ماهه و یا بلندمدت یکساله ترسیم کنند.
تجربه نشان داده بازدهی بورس در بلندمدت از همه بازارهای موازی بیشتر بوده است، منتهی به شرط اینکه اولاً پرتفوی متنوع انتخاب شود ثانیاً با ریزش شاخص نباید دچار ترس و وحشت شد، چون بازار سرمایه الزاماً همراه با ریسک و نوسان شاخص است.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- توضیحات رضا سپهوند درباره مصاحبه اخیر + توضیحات مهم اقتصاد سالم
- آخرین تصمیمات در خصوص قیمت بنزین
- وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک در تهران
- تکلیف حضور یا مجازی بودن مدارس مشخص شد
- ثبتنام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد
- رشد بیش از ۱۲۳ هزار واحدی شاخص بورس
- قیمت حواله دلار و یورو امروز سهشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵
- علت تعطیلی برخی پمپ بنزینها مشخص شد
- اصلاح صورتحساب تراکنشهای ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵ بانک ملی
- قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز سهشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵
- قیمت طلا و سکه امروز سهشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵


نظرات کاربران :