• کد خبر: ۱۱۸۴۱۵
  • ۱۴۰۴-۰۴-۲۵ - : ۹:۲۳ - ۲۰۲۵-۰۷-۱۶ - : ۹:۲۳

توقیف نفتکش خارجی با ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق

رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک فروند کشتی نفتکش خارجی به اتهام حمل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان خبر داد.

 به گزارش اقتصاد سالم ؛ مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد: در ادامه روند رصد و پایش تحرکات مشکوک به قاچاق سوخت در مرز‌های آبی کشور در پهنه‌ی دریای عمان، ضابطین پس از بازرسی یک فروند کشتی نفتکش خارجی به دلیل نقص مدارک قانونی مربوط به محموله این شناور، نسبت به توقیف آن به اتهام حمل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق اقدام کردند.

وی اظهار داشت: با گزارش ضابطین، پرونده‌ای در این خصوص در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان جاسک تشکیل شده و روند رسیدگی قضایی به اتهامات مطرح شده ادامه دارد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین یادآور شد: ۱۷ نفر متهم شامل کاپیتان و خدمه این کشتی نفتکش خارجی نیز جهت تکمیل روند تحقیقات و سیر مراحل قانونی در بازداشت به سر می‌برند.

یک کشتی نفتکش خارجی به اتهام حمل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان توقیف شد

وی خاطرنشان کرد: جمع آوری مستندات برای تخمین دقیق حجم محموله سوخت این کشتی نفتکش، نمونه برداری و آزمایشات مربوط به آن و استعلامات مربوط به صحت سنجی مدارک شناور توقیف شده در حال انجام است و نتایج رسیدگی به اتهامات نفتکش مذکور در مرجع قضایی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان تأکید کرد: اقدامات قاچاقچیان سوخت که در هماهنگی با بیگانگان به تاراج سرمایه‌های ملی مبادرت می‌کنند از زیر چتر اطلاعاتی دستگاه قضایی و ضابطین مخفی نخواهد ماند و مجازات مرتکبان چنین جرایمی در صورت اثبات، قاطعانه و بدون اغماض خواهد بود.

برچسب‌ها:

لینک کوتاه : https://eghtesadsalem.com/?p=118415
نظرات کاربران :

مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.