- کد خبر: ۵۴۸۲۳
- ۱۴۰۱-۰۸-۲۸ - : ۸:۵۱ - ۲۰۲۲-۱۱-۱۹ - : ۸:۵۱
تکذیب تماس مستقیم آمریکا با امیرعبداللهیان
یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه، اظهارات مطرح شده از سوی یکی از نمایندگان مجلس به نقل از وزیر امور خارجه در خصوص آتش سوزی زندان اوین را رد کرد و گفت: تماس مستقیم بلینکن با امیرعبداللهیان از اساس عاری از صحت است.
به گزارش اقتصاد سالم؛اخیرا اظهاراتی از سوی نماینده کاشمر در منابع مختلف خبری در خصوص آتش سوزی زندان اوین به نقل از وزیر امور خارجه کشورمان مطرح شده است که بر اساس پیگیری در ارتباط با صحت مطالب منتشر شده در این زمینه، یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه در این رابطه گفت: “وزیر امور خارجه در یک جلسه بسته گفت که پیامی در شب آتش سوزی در اوین و در همین رابطه به نقل از وزیر خارجه آمریکا، توسط وزیر خارجه یک کشور منطقه به ایشان منتقل شد .”
وی ادامه داد: لذا تماس مستقیم بلینکن با امیرعبداللهیان از اساس عاری از صحت است.
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام جواد نیکبین نماینده کاشمر چند روز پیش به نقل از امیر عبداللهیان در مورد شب آتش سوزی در زندان اوین در اظهاراتی گفته بود: « وزیر خارجه بیان کرد شبی که اوین آتش گرفت تازه وارد خانه شدم، هنوز کتم را درنیاورده بودم که وزیر خارجه آمریکا زنگ زد و گفت ما چهار زندانی در اوین داریم که قرار است تبادل شود. اتفاقی برایشان پیش نیاید؛ من گفتم خبری نیست؛ وزیر خارجه آمریکا ۴۰ دقیقه قبل از اینکه ما اطلاع داشته باشیم، اطلاع داشت. اوین را خودشان با آدمهای خودشان آتش زدند.»
منبع: ایسنا
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- فروش فوق العاده سهند تیپ s دوگانه سوز محصول پارس خودرو
- طرح جدید بانک مرکزی برای مدیریت بازار طلا و سکه
- افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی پایتخت
- جاده چالوس یکطرفه میشود
- پایان سبز بورس در نخستین روز هفته
- به تأسیسات هستهای اصفهان حمله شد؟
- شنیدن صدای انفجار در دماوند/ماجرا چیست؟
- قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵
- قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵
- آمریکا به نفتکش ایران شلیک کرد+جزییات
- تداوم گرما و وزش باد در کشور


نظرات کاربران :