- کد خبر: ۵۵۷۵
- ۱۳۹۹-۰۷-۲۷ - : ۱۴:۵۸ - ۲۰۲۰-۱۰-۱۸ - : ۱۴:۵۸
آخرین آمار بیماران کرونا در ایران
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ جان باختند.
به گزارش اقتصاد سالم؛سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۷ مهر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۸۹۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۶۶۱ نفر از آنها بستری هستند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۳۰ هزار و ۳۸۰ نفر رسید.
به گفته لاری، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۵۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۰ هزار و ۳۷۵ نفر رسید.
وی عنوان کرد: خوشبختانه تا کنون ۴۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
لاری گفت: ۴۷۴۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون چهار میلیون و ۵۱۱ هزار و ۱۵۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت توضیح داد: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
مطالب مندرج در بخش "کامنت"، نظراتِ مخاطبانِ سایت بوده و پایگاه خبری اقتصاد سالم قادر به تائید یا ردِّ صحت یا درستی آنها نیست و مسئولیتی در قبال این نظرات ندارد.
- سقوط پاراگلایدر در بوشهر+جزئیات
- آیا پنیر انسان را خنگ می کند؟
- جزئیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان»
- کنکور سال ۱۴۰۵ آغاز شد
- اختصاص سهمیه کنکور به داوطلبان آسیبدیده از جنگ
- قیمت خودرو امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
- ارسال رایگان همه پیامهای تراکنش بانک ملی در بله
- صفحه اول روزنامههای امروز ۲۹ مرداد
- بورس هفته را با سبزپوشی به پایان رساند
- خط رباتیک بدنه SQ۲۰۰ در پارسخودرو به بهرهبرداری رسید
- چرا روغن گران شد؟


نظرات کاربران :